طلاها تماما هدیه بوده؛ آیا میتونه پس بگیره؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۳۸ #59661505

سلام
من از همسرم بابت کتک کاری و توهین و افترا شکایت کردم نامه پزشک قانونی هم ضمیمه پرونده شده ۲۵ ام دادگاه تشکیل میشه ولی در ابلاغیه ذکر شده به همراه شاهد. ولی من شاهدی ندارم چجوری اثبات کنم الانم منزل پدرم هستم که شوهرم شکایت الزام به تمکین کرده میخوام به وسیله این پرونده تو دادگاه بعدی اثبات کنم که سختمه زندگی با این آقا تا ناشزه محسوب نشم و نفقه تعلق بگیره بهم از یه طرفم این آقا تو شکایتشون عنوان کردن که من طلا ها رو از منزل خارج کردم در صورتی که طلاها تماما هدیه بوده سر عقد به من آیا میتونه پس بگیره؟

مشاوره حقوقی قرارداد هبه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

همسر شمامی‌توانند از هبه رجوع کنند.البته راههایی قانونی برای عدم استرداد هدایا وجود دارد ....

قانونا
اگر که همسرتان بتوانند در دادگاه اثبات کنند این طلاها را به عنوان هدیه به شما هبه کرده اند
و اصل طلاها نزد شما موجود است
می‌توانند از هبه رجوع کنند .(البته اینکار مستلزم دادخواست رجوع از هبه توسط همسرتان است)
در خصوص شکایت شما بابت موارد مذکور از همسرتان شما باید بتوانید اعمال مربوطه را از طریق ادله اثبات دعوی به ایشان نسبت دهید.یعنی باید یا خودش اقرار کند،یا شاهد داشته باشید یا فیلم داشته باشید و یا ....

در خصوص اینکه بخواهید زندگی در دادگاه عنوان کنید زندگی در کنار ایشان برایتان مقدور نیست باید سو رفتار مستمر ایشان را که برایتان غیر قابل تحمل است در دادگاه اثبات کنید