با استعفای من موافقت نمی شود، چه کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۸۳ #59632237

سلام
من کارمند استخدام پیمانی یکی از دستگاه های اجرایی با کد مستخدمی به مدت ۲۲ ماه می باشم. چندی پیش در دستگاه اجرایی دیگری قبول شده ام. در خواست استعفا دادم اما مدیر سازمان موافقت نمی کند. در این شرایط چه باید کنم؟ با توجه به اینکه فرصتی ندارم ایا غیبت کردن عواقب سنگینی دارد؟ و اینکه هنگام صدور کد مستخدمی جدید به مشکل بر می خورم؟ لطفا راهنمایی ام کنید.
با تشکر

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دستگاه مربوطه الزام و اجباری به پذیرش استعفاء را ندارد لیکن با مذاکره خیلی محترمانه با مدیر کل آن سازمان می توان به نتیجه رسید و با توجه به اینکه در شرایط نابسامان فعلی پیدا کردن شغل خیلی مشکل است بهتر است در همین سازمان به خدمت خود ادامه دهید.
حضرت حافظ شیرازی می فرماید در مصطبه عشق تنعم نتوان کرد چون بالش زر نیست بسازیم به خشتی

منفک شدن از خدمت اداری تنها با پذیرش استعفای مستخدم شاغل از سوی عالی ترین مقام اجرایی سازمان یا وزارت مذکور امکانپذیر می باشد . غیبت از محل کار موجب معرفی کارمند خاطی به هیات رسیدگی به تخلفات اداری و نهایتا صدور حکم اخراج خواهد شد که طبیعی است کارمند اخراجی در هیچ نهاد و سازمان دولتی استخدام نخواهد شد . توصیه می شود به صورت دوستانه موضوع را با رییس خود در میان گذاشته و معذوریت های خود را شرح دهید .