شکایت ایشون با اینکه رضایت داده درست است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۹۶ #59629351

با سلام خدمت شما
چند وقت پیش با یک پیک موتوری تصادف کردم و مقصر شدم بعد از انتقال موتوری به بیمارستان و گواهی مامور کلانتری مبنی بر سالم بودن فرد، فرد فردای ان روز مرخص شد و چند روز بعد داخل کلانتری به همراه پدرش و پدر بنده به عنوان شاهد رضایت داد که با سلامت حال و بدون هیچ اجبار نسبت به تصادف خود با بنده هیچ گونه شکایتی نداره اما الان که پرونده به دادسرا رفته، ایشون از من شکایت کرده که در ان موقع نفهمیدم چی رو امضا کردم و یک هفته نیز از پزشکی قانونی استراحت در منزل گرفته و به قاصی بیان کرده که حالم خوب نبوده یا سلامت حال نداشتم
ایا مشکلی برای من بوجود میاد؟

مشاوره حقوقی تصادفات
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در تصادفات منجر به جرح دو کیفر مطرح می شود؛
جنبه خصوصی جرم که شامل پرداخت دیه است
جنبه عمومی جرم که شامل حبس یا جزای نقدی است

با سلام
تنها به پرداخت دیه و یا ارش تعیینی توسط دادگاه مربوطه محکوم خواهید شد

با سلام
در صورتی که پزشکی قانونی برای ایشان ایراد ضرب و جرح و صدمات بدنی بر اثر تصادف گواهی داده باشد شما فقط به پرداخت دیه محکوم خواهید شد که در صورت داشتن بیمه ، توسط بیمه پرداخت خواهد شد.در غیر اینصورت مشکلی برای شما رخ نخواهد داد.