ابلاغ امده برای ۴۵ روز دیگر و صاحب ملک همچنان مشغول کار است و سرمایه من را استفاده میکند، چه کنم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۳۲۹ #59625516

باسلام.
من چند بار این سوال را مطرح کردم اما هیچ جوابی نداده اید.لطفا جواب دهید.عاجزانه تمنا میکنم.
بنده حدود دو سال پیش سرقفلی مغازه ای را خریدم.۲۰۰ تومن.۱۵۰ نقدا پرداختم.۵۰ پای سند. قولنامه کردم. و کد رهگیری گرفتم. مغازه را تحویل گرفتم. یکسال مشغول کار شدم. تا شب عیدی بعد از تعطیلات کرونا برای باز کردن مغازه رفتم. اما دیدم صاحب ملک یک قفل دیگر به مغازه زده. و قفل مرا بریده. موضوع را پرسیدم.گفت از فروش مغازه منصرف شدم. بیا پولت را بگیر. گفتم من یکسال پیش مغازه را خریدم.العان شده ۱۰ برابر.گفت هرجا میخاهی برو و شکایت کن..
۶ ماه مغازه بسته بود تا دیدم مغازه را باز کرده و شروع بکار کردن نموده با لوازم بنده. شاکی شدم. شاهد خاستن. بردم گفتن بروید تا دفعه بعد که ابلاغ بیاد شاهدها را بیاور. ابلاغ امده برای ۴۵ روز دیگر و صاحب ملک همچنان مشغول کار است و سرمایه من را استفاده میکند و میفروشد..حالا مانده ام چه کنم.من غیر از خدا کسی را ندارم. اما صاحب ملکم...
لطفا راهنمایی کنید.
خداعوضتان دهد

مشاوره حقوقی سرقفلی
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله توضیح کامل نداده و نمی دهید
بفرنایید مغازه را تحویل گرفته بودید و در قولنامه نوشته شده مغازه تحویل خریدار گردید و به چه عنوان شکایت کرده بودید و..... با پاسخ اینا جواب میدیم

اظهار نظر در این خصوص مستلزم اخذ اطلاعات بیشتری می باشد .

با سلام واحترام موضوع شما قابل پاسخ گویی در اینجا نمی باشد اولا باید بررسی شود قرارداد شما به چه صورت می باشد دوما با چه موضوعی شکایت کرده اید و همچنین آیا دستور موقت دارید یا تامین دلیل گرفته اید و همچنین شکایت شما در چه مرحله ای و دلایل و مستندات شما چه چیزی می باشد به خاطر همین به شما پیشنهاد می نمایم حضورا به وکیل مراجعه نمایید یا از همکاران در سایت استفاده نمایید و در صورت نداشتن هزینه بابت حق الوکاله به کانون وکلای دادگستری منطقه خودتون بروید و در خواست وکیل معاضدتی نمایید تا حقتون پایمال نشه موفق و پیروز باشید با احترام صلاح الدین عالمی

درود
بهتر است ابتدا می گفتید به چه جرمی شکایت کرده اید بهتر است حضورا به دفتر وکیل مراجعه کنید با توجه به اینکه موضوع شما فورس ماژور است.

با سلام و ادب
به این سوال شما نیاز به اطلاعات بیشتری است.اگر اموال شما را استفاده می کند می توانید دادخواست استرداد اموال ارائه بدهید.و طبق رویه قضایی باید عمل نمایید.و در مهلت مقرر در دادگاه حضور داشته باشید.

با سلام
مشخص نگردیده تحت عنوان چه موضوعی طرح دعوا گردیده لذا اظهار نظر در این خصوص مستلزم اخذ اطلاعات بیشتری می باشد .

درود بر شما . مشخص بفرمایید که تحت چه عنوان شکایت کردید. بدون دانستن عنوان شکایت و ادله اظهار نظر امکان پذیر نیست . ضمن اینکه در مورد فروش اجناستان که داخل مغازه است بهتر است هرچه زودتر دادخواست تامین دلیل دهید .