برای اثبات؛ متن پیامک کافی هست؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۴۲۲ #59551055

من از زوج شکایت توهین، کفر و ناسزاگویی اهانت به پیامبر و تهدید کردم که یک پیامک از ایشون دارم که متن پیامک (( اگه ---------------- بودی این-------------- بلک لیست تو ادامه میدی.---------------- ام اگه جواب این کارهاتو ندم --- -------------- تا دستم بهت برسه.)) ودوتا عکس ازشون دارم که با اسلحه نظامی و لباس نظامی هستن برای تهدید - به نظر شما همین ها کفایت میکنه برای اثبات شکایتم یا این دلایل کافی نیست؟؟؟؟ و سوال اخر حکم چی میدن بهش؟ ممنون ازتون

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام مجدد..
در خصوص جواییه حضرتعالی به دیدگاه اینجانب و طرح سئوال مجدد پیرامون داشتن پرونده دیگری با متهم مذکور..
در جواب به حضرتعالی، لازم به توضیح است که پرونده های مطروحه ارتباطی با یکدیگر نداشته و حتی بصرف اثبات ادعایتان در پرونده دیگری، دلیلی بر تسری دلایل آن به پرونده بعدی نمی باشد و هر کدام از پرونده ها حسب موضوع مطروحه، مستلزم ارایه مدارک و دلایل کافی جهت اثبات در دادسرا می باشند..
موفق باشید..

با سلام
پیامک های ارسالی خود مدرک قابل قبول در مراجع قضایی برای تهدید و توهین و فحاشی میباشد
و مجازات شخص بسته به نوع جرم ارتکابی ( تهدید - توهین - افترا - فحاشی ) و نیز برای افراد عادی و یا افراد خاص متفاوت خواهد بود

سلام پیامک وعکس برای دادکاه اماره هست و توهین به پیامبر اکرم از جرائم عمومی است و تعقیب آن در صلاحیت دادستان است در این مورد شما ففط میتونید موضوع را اعلام کنید تقعیب و شکایت از همسترتان با این عنوان ربطی به شما ندارد درصورتیکه به خودتان اهات کرده می توانی شکایت کمی و جازات توهین و افترا و تهمت جزایی نقدی است

در صورتی که بجز پامک دلایل دیگری داشته باشید قابل اثبات خواهد بود

متن هایی که خالی هستند هرچند جهت حفظ شان و منزلت ذکر نشده ولی باید دانست دقیقا چه کلماتی هستند در هر صورت امکان شکایت کافری وجود دارد ولی ساب النبی را به سختی حکم میدهند

باسلام کاربر عزیز در اثبات موضوع صرف پیامک در صورت تایید مراحل فنی بعنوان اماره و داشتن چند گواه در کنار آن منجر به اثبات جرم مرتکب خواهد شد.

سلام جهت اثبات موارد اعلامی نیاز به ادله قانونیست، صرف ارائه پیامک کمک چندانی نخواهد کرد مگر اینکه در جریان رسیدگی و بازجویی ها مواردی منتهی به اقرار گردد