دادیار می تواند قرار منع تعقیب صادر کند؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۱۵۱ #59544035

با سلام
در یک پرونده تخریب تهدید و فحاشی که در مرحله دادسرا می باشد ایا دادیار می تواند بعد از عدم سازش شاکی و متهم نسبت به مختومه کردن پرونده اقدام نماید و پرونده را نزد قاضی نفرستد؟
ایا حق اعتراض شاکی محفوظ است؟

مشاوره حقوقی دادسرا
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
در صورت صدور قرار منع تعقیب شاکی میتواند ظرف ده روز از تاریخ ابلاغ اعتراض کند.

با سلام و ادب
در صورتی که ادله کافی برای اثبات ادعا از سوی شاکی ارائه نگردد.قرار منع تعقیب صادر می شود.که شاکی حق اعتراض دارد.

سلام بله می تواند صادر نماید منتهی باید به نظر دادستان برسد

درود
در صورت فقدان دلایل یا کافی نبودن دلایل می تواند منع تعقیب صادر کند در مهلت مقرر اعتراض کنید

بله قرار منع تعقیب از سوی دادیار صادر می شود لاکن در مهلت مقرر (ظرف ده روز)قابل اعتراض خواهد بود

دردادسرا پازپرس ودادیار تحقیقات مقدماتی را انجام می دهند وصدور قرارنهایی به عهده آنهاست وباید به دادستان بفریتند جهت تایید ضمن اینکه شاکی نیز حق اعتراض دارد

درود برشما
بله دادیار میتواند به جهتی از جهات قانونی قرار منع تعقیب صادر کند و این قرار ظرف ده روز پس از ابلاغ قابل اعتراض می باشد .