حکم جلب تا چه مدت باطل میشه؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۷۲ #59521325

سلام یه اقایی با دوستم کار میکردند طی این مدت به حساب دوستم پول واریز میشه ۱۷۰۰۰۰۰۰
و به زور و کتک دوستمو مجبور به امضای سفته ۲۰ تمنی میکنه و بخاطر اینکه دیگه دوستم باهاش کار نمیکنه چند باری تهدیدمون کرده البته برای این تهدید و کتک کاری هیچ مدرکی نداریم
ولی الان اون اقا رفته بابت سفته و ۱۷ تمن شکایت کرده حکم جلب گرفته
اگه دوستم تو دادگاه حاظر نشه و کلا تو یه جای دیگه زندگی کنه ایا میتونه پیداش کنه؟

مشاوره حقوقی سفته
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام . دستور جلب قابل تمدید و به دفعات ممکنه صادر بشه

با درود
با جلب سیار امکان دستگیری وجود دارد.

درود
حکم جلب تاریخ دارد پس از اتمام تاریخ قابل تمدید می باشد.

حکم جلب تاریخ انقضا ندارد و اگر جلب سیار باشد هرجا ایشان راببیند میتواند جلب کند

باسلام
مدت زمان حکم جلب در خود حکم و قابل تمدید به دفعات است میتواند درخواست جلب سیار نماید بهتر است در دادگاه حاضر شده و دفاع نمایند نهایتا درخواست اعسار دهند.

بهتر است برای فرار از مساله آن را حل کنید چون متواری شدن هزینه اش بیشتر است و در نهایت هم طلب طرف با خسارات و دیرکرد گرفته می شود

حکم جلب در صورت درخواست شاکی قابل تمدیده