نحوه پرداخت چک خرید زمین شریکی به احدی از شرکا

پرسیده شده
۶ پاسخ ۹۸ #59505759

با سلام، پدر بنده یک زمینی را از فردی خریداری نمودن که دو فقره چک من داده‌ام و پاس شدن(نیمی از پول مبایعه نامه)بود و یک فقره چک نیز قرار بر این شد که بنده بدهم و فرد فروشنده(حدود۷۳سال دارد) بعد از اینکه به نامش ثبت کردم به نام عموی من انتقال دهد. چون عموی بنده با اون فرد شریک هستن ولی چون اون فرد وکالت به نامش بوده و وکالت را انتقال داده به اسم پدرم مبایعه‌نامه هم به نام فروشنده که همون آقا بودن نوشته شد. حال سوال اینجاست که اگر من چک را به نام فروشنده ثبت کنم و در مبایعه‌نامه شماره چک ذکر شود و اگ نیز به نام عموم انتقال دهد و بعد عموم به نام من چک را انتقال دهد مشکلی دارد؟(بدون اینکه پولی با آن چک پاس شود)و یا اینکه اصلا چک را برای عمویم پاس کنم؟ بهترین راه برای اینکه عموم به پولش برسد و برای ما مشکلی ایجاد نشود چیست؟ ممنونم راهنمایی کنید.

مشاوره حقوقی قرارداد
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام،چک ثبت شده را پاس نمایید.انتقالهای بعدی در سامانه ثبت می شود.

با سلام
با توجه به قانون چک،طبق ماده ۲۱ قانون صدور چک صدور ودریافت انتقال چک،می بایست.در سامانه صیادی بانک مرکزی ثبت گردد.وعدم ثبت این موارد ،موجب تضییع و حقوق ذینفع می گردد. لذا
پاس کردن چک به نفع شما وعمویتان می باشد.

با سلام
انتقال چک از فروشنده به عموی شما تبدیل تعهد می باشد که چون با اراده ایشان انجام گرفته موردی ندارد
شما هر دو کار را میتوانید انجام دهید.

سلام بهترین اقدام پاس کردن چکی است که در مبایعنامه فارغ از انتقال به فروشنده و عمویتان ذکر گردیده است

بادرود
تبدیل تعهد است ومشکلی ندارد

با سلام
این که فروشنده چک ثبت شده به نام خود را به عموی شما یا هر شخص دیگری انتقال دهد و این انتقال در سامانه یکپارچه بانک مرکزی ثبت شود و شما محل چک را نزد بانک تامین نموده و نتیجتا چک توسط عمو یا شخص ثالث وصول شود مشکلی ایجاد نخواهد کرد و با این اقدام پدر شما تعهد خود در قبال فروشنده راجع به تادیه ثمن را ایفا نموده است.