آیا میزان ملاقات با فرزند 48 ساعت در هفته میباشد؟

پرسیده شده
۴۴ پاسخ ۲۶,۵۳۷ #59499

پسرم الان 4 سالشه و بر اساس طلاق توافقی 48 ساعت پایان هفته با منه تا 7 سالگی . بعد از 7 سالگی که حضانتش با مادر میشه مدت زمان ملاقات چقد تعیین میشه ؟؟ و اینکه به دلیل مدرسه رفتن و چیزهایی مثل مسافرت رفتن مثلا 4 بار در سال اونم آخر هفته ها نشه اونو ازطریق کلانتری تغییرو تحول داد و اینکه مادر به دلیل لجبازی هیچ توافقی نداره باید چکار کرد..ضمنا اگر شهر محل کار من بعد 7 سالگی تغییر کنه مدت ملاقات مادر و محل ملاقات مادر چطور تعیین میشه؟؟

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۴۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام بستگی به توافق طرفین دارداماقانون۴۸ساعت است درهفته

طبق قانون ۴۸ساعت درهفته اماباتوافق میتواندبیشترباشد

با سلام و احترام
ملاقات با فرزند در ابتدا طبق توافق شما انجام خواهد شد در صورت عدم توافق تعیین شرایط ملاقات مطابق با ماده ۱۱۷۴ قانون مدنی با محکمه است

طبق نظردادگاه ومصلحت فرزند

آنچه دادگاه و در رای دادگاه تعیین نموده است

باسلام
در این خصوص یا توافق بین طرفین صورت میپذیرد ویا دادگاه تعیین مینماید.

با سلام و درود(مدت زمان ملاقات با فرزند در مرحله اول با توافق طرفین است اگربا هم توافق نداشتندمنوط به نظر دادگاه می‌باشد)