اگه شکایت کنیم میشه صدا رو به حالت اول برگردوند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۹۸ #59477637

با سلام و خسته نباشید
مزاحمت تلفنی برای بنده و نامزدم اتفاق افتاده فرد مزاحم با تلگرام به پی وی ما اومد و ادعا کرد که با من رابطه داشته و هزار جور عکسای بد و اهانت ناموسی بدون هیچ مدرک موثقی حالا اون طرف انگار ترسیده و دیگه پیام نمیده ولی نامزد من بخاطر اون توهین ها و تهدیدها بشدت در پیگیری این قضیه ست
تنها چیزی که ما داریم از اون طرف چندتا صداست که فرستاده و منو حسابی تهدید کرده که آبروتو میبرم و ... ولی صدا انگار با نرم افزار تغییر کرده چون خیلی غیرعادی بنظر میرسه میخوام بدونم اگه شکایت کنیم میشه صدا رو به حالت اول برگردوند؟
میشه پیگیری کرد در حالیکه هیچ نشانه ی دیگه ای غیر از یک حساب کاربری پاک شده و چند تا صدا از اون شخص نداریم

مشاوره حقوقی تهدید
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
چنانچه آن شخص که در پی وی با شما ارتباط برقرار کرده است نسبت به شما جرم مانند تهمت و افترا و توهین انجام داده باشد می توانید با مراجعه به دفتر خدمات الکترونیک قضایی نزدیک محل سکونت خود شکایت کیفری نمایید پرونده شما در دادسرا مطرح و از آنجا به پلیس فتا ارجاع می‌دهند تا رسیدگی و بررسی های لازم را انجام دهند البته بسته به نوع جرم وقتی که برای آن صرف می شود متفاوت است