برای اینکه بتوانم بابت دیر کرد و ارزش پول حدود ۱۵ سال قبل با ارزش آن در تاریخ روز دست یابم چه اقدامی بکنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۸۹ #59425066

با سلام .
وقت بخیر و خسته نباشید.
چند سال قبل مبالغ پولی که به یکی از دوستان برای هزینه و سرمایه گذاری در راه اندازی شرکت و کارخانه نیاز داشت پرداخت کردن. بعد مدتی دوستم برای پرداخت بدهی خود به من یک فقره چک بانکی داد که در موعد مقرر با مراجعه به بانک مربوطه با دریافت گواهی عدم پرداخت و عدم مقایرت امضای متن چک با امضای صاحب حساب دریافت کردم بعداز مدتی طی شکوائیه کیفری مبنی بر کلاهبرداری و جعل امضا شکایت کردم . نتیجه بر محکومیت یک سال حبس و رد مال منجر شد حال بعد از گذشت چند سال بابت دادنامه قطعی بطور جداگانه داد خواستی بابت تاخیر در تادیه از اصل خواسته برطبق دادنامه که منجر به محکومیت ( همان دوستم ) گردید استناد کردن. که قاضی دادگاه در جلسه دادگاه بیان داشت که به دادخواست تاخیر در تادیه از وجه چک یا همان اصل خواسته تعلق نمیگیرد بیان داشت چک مال شرکت بوده خوانده یک جعل امضا کرده و محکوم شده در حال حاضر صاحب چک خوانده پرونده نیست که بخواهد تاخیر در تادیه بپردازد چک متعلق یه شرکت هست به این دادخواست که به استناد دادنامه کیفری تقاضای تاخیر در تادیه را داشته اید رسیدگی نمیشود و دادخواست رد میشود . سوال من از بزرگواران اینست که برای اینکه بتوانم بابت دیر کرد و ارزش پول حدود ۱۵ سال قبل با ارزش آن در تاریخ روز دست یابم چه دادخواستی با چه موضوعی باید به دادگاه ارائه دهم تا بتوان به حق قانونی خودم دست یابم .
با تشکر و سپاس از تمامی سروران عزیز و بزرگوار.

مشاوره حقوقی چک
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام به طرح دعوی مطالبه وجه چک به انضمام خسارت تاخیر تادیه تا زمان اجرای حکم علیه شرکت و شخص بصورت تضامنی مطرح کنید

سلام
شما میتوانید به دفاتر خدمات قضایی مراجعه کنید و سپس دادخواست مطالبه وجه به طرفیت شرکت مطرح کنید

سلام ، با آرزوی بهروزی برای شما ، از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام به طرح دعوی مطالبه وجه و خسارات علیه شرکت و شخص بصورت توامان و متضامنا کنید

دادخواست مطالبه وجه چک را از طریق دفاتر خدمات قضایی تقدیم کنید

شماباید دادخواست مطالبه وجه چک را به طرفیت شرکت و صاحب حساب متضامنا ثبت کنید و محکومیت هردو را به پرداخت اصل و خسارات چک درخواست کنید