اگر محکوم علیه ، مالی کم ارزش تر از محکوم به معرفی کند و مهلت ده روزه وی هم تمام شده باشد، امکان حکم جلب وجود دارد ؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۲۳ #59421160

اگر محکوم علیه مالی کم ارزش تر از محکوم به معرفی نمود و مهلت ده روز وی هم تمام شود ، امکان حکم جلب وجود دارد ؟
در صورتیکه یک زمین بدون سند رسمی که قیمتش نهایتا یک دوم محکوم به است معرفی شود، به چه روشی باید تقاضای حکم جلب کرد؟ آیا می شود به قرار داشتن زمین در یک شهرستان غیر و دور از مقر دادگاه استناد نمود؟ و تعیین ارزش زمین به چه صورت است؟

مشاوره حقوقی ملکی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
محکوم علیه ازتاریخ ابلاغ اجراییه ده روز وقت دارد محکوم به را بپردازد یامالی معرفی کند
در صورت عدم تمکن مالی یکماه وقت دارد دادخواست اعسار بدهدپس از پایان یکماه و عدم ثبت اعسار امکان بازداشت وی وجود دارد
اگر مال معرفی شده درحوزه قضایی دیگری باشد مانعی ندارد

اگر بنا به نظرکارشتاس ارزش مال کمترازمحکوم به باشد ، امکان جلب محکوم علیه وجود دارد

با سلام پاسخ شما مثبت است از اجرای احکام تقاضای تعیین کارشناسی بنمایند و تا تادیه کامل محکوم به
و یا اثبات اعسار و قطعیت آن ایشان را میتوان بازداشت کرد.