چه زمانی دارایی همسرم توقیف میشود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۶۵ #59411880

خسته نباشید

بنده چند عدد سکه مهریه ام را از طریق اداره ثبت اسناد واملاک به اجرا گذاشته ام و بعد از ابلاغ ان به همسرم و عدم حضور وی به اداره ثبت
بعد از ۱ هفته دوباره به اداره ثبت رفتم و چون از اموال همسرم بی اطلاع بودم خواستار استعلام از دارایی ایشان با کد ملی ایشان شدم که گفتند جواب استعلام تا چند ماه دیگر می اید،حالا خیلی وقت گذشته و میخوام مراجعه کنم برای پیگیری.

میخواستم بدونم اگه مالی داشته باشه کی توقیف میشه و ان مال را چگونه بمن میدهند؟
بنام من میشود؟
فروخته و مهرم را از ان مال پرداخت میکنند؟

و اینکه اگه مالی نداشته باشه چه میشود؟

باید از طریق خدمات قضایی اقدام کنم ؟

مشاوره حقوقی مهریه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که مالی از ایشان مشخص شود توقیف شده و پس از مزایده وجه آن به شما پرداخت میشود .
اگر مالی نداشته باشد بایستی از طریق دادگاه نسبت به الباقی مهریه تان اقدام نمایید تا در نهایت بصورت اقساط از ایشان دریافت نمایید یا در صورت عدم پرداخت ایشان را جلب نمایید .

با سلام و احترام
اگر زوج مالی داشته باشد بعد از ثبت دادخواست مهریه و حکم قطعی برای پرداخت مهریه توقیف میشود لذا بعد از شناسایی اموال اقدام به تامین خواسته نمایید بعد از توقیف اموال ایشان به مزایده گذاشته شده و از محل آن مهریه پرداخت میشود

اگر مالی شناسایی شود به درخواست شما توقیف مزایده و طلب شما از ان پرداخت می شود.
اگر مالی یافت نشود می توانید پرونده را در اجرای ثبت مختومه کرده و از طریق دادگاه دادخواست مطالبه مهریه بدهید

با درود شناسایی .. توقیف و مزایده و برداشت حاصل فروش روندی است که در اجرای ثبت طی خواهد شد و دفاتر خدمات قضایی مداخله ای در این کار ندارند. خود شما هم میتوانید در مزایده شرکت کنید.

مال سریع توقیف می گردد
توسط کارشتاس ارزیابی می گردد
به مزایده گذاشته می شود
سپس مهریه شما وصول می کردد

با سلام
درصورت داشتن مال توقیف میشودوبه مزایده گذاشته میشود واز محل فروش آن مهریه پرداخت میشود.
درصورت نداشتن مال ..اگردادخواست اعساربدهد بصورت قسطی پرداخت میکند