نتوانستم تخلیه کنم؛ چه خواهد شد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۶۷ #59286465

سلام من برج ۳ امسال قراردادم تموم شده بود که خود صاحب خونه گفت بشین بعد پارسال ماهی ۹۰۰ اجاره می دادم ولی امسال حرف زدیم ماهی ۱۲۰۰ که بعد از ۱ ماه نشستن اومد گفت کمتر از ماهی ۱۴۰۰ قبول نمی کنم باید چکار کرد.منم خانمم مریض بود نمی تونستم جابجا کنم تو وضعیت کرونا هم سخت بود

مشاوره حقوقی دستور تخلیه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام . چنانچه زمانی که شفاهی صحبت کردید توافق کردید شاهدی داشته باشید چنانچه شهادت بدهد قابل اثبات است.در هر حال قرار داد کتبی بنویسید که دوباره به مشکل نخورید و اگر توانستید ثابت کنید احتیاج به تخلیه نیست

با سلام و ادب
اثبات توافق شما که شفاهی بوده سخت است.در هر حال اگر اثبات کنید لزومی بر تخلیه نیست.

قرارداد شما شفاهی است اگر نتونید ثابت کنید باید با موجر بتوافق برسید

اگر اجاره بها را واریز کردید در شرایط فعلی اگر به اضافه اجاره توافق نماییددستور تخلیه صادر نمی شود

درود بر شما، اولا شما می‌بایست همان زمان اقدام به تنظیم قرارداد مجدد میکردید، ثانیا میتوانید به طریقی توافق فی‌مابین را اثبات کرده و مانع از صدور حکم تخلیه شوید، ثالثا تا زمانی که اجاره پرداخت شود، اثبات ادعا با موجر بوده تا برای تخلیه اقدام کنند، که بعید است موفق به دریافت حکم شوند.

سلام
به هر حال همان موقع باید قرارداد منعقد می کردند الان باید توافق کنید و الا مهلت بگیرید تخلیه کنید.

با درود سوال تکراری است.
لیکن مطابق ظواهر به لحاظ کتبی نبودن شرایط دشوار است بهتر است توافق نمایید یا ثابت کنید اجاره شفاها واقع شده.