اگر بخواهیم یک جلسه رسیدگی در یک سال دیگه واسه ما بذاره اما در عین حال منزل محکوم علیه رفع توقیف نگردد دادگاه قبول میکنه؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۱۱ #59231653

باسلام و عرض ادب
بنده چندی پیش به علت کشیدن چک بلامحل از یه بنده خدا ۳ دانگ از یک منزل مسکونی ایشون رو که سند به نامشون بوده توقیف کردم
با مذاکرات و قولی که از ایشون گرفتم قرار شد تا ۱ سال اینده پول بنده رو پس بده و من هم با شناختی که از ایشون داشتم قبول کردم اما میخام خونش ازاد نشه (و خودش هم قبول کرد خونش توقیف بمونه)

میخاستم بدونم اگر من و محکوم علیه هر دو در جلسه دادگاه بخاهیم یک جلسه رسیدگی دیگه در یک سال دیگه واسه ما بذاره اما در عین حال منزل محکوم علیه رفع توقیف نگردد دادگاه قبول میکنه؟

ممنون

مشاوره حقوقی چک
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با توافق طرفین دادگاه می تواند استمهال دهد.