محکومیت ایشان چقدر بوده و در صورت عدم رضایت شاکی قابل بخشش می باشد یا خیر؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۸۴ #59212357

با سلام و خسته نباشید،
بنده بابت ضمانت کاری مبلغ ۷۰ میلیون سفته به کارفرما دادم بدون درج ضمانی بودن بعد از اینکه به مشکل خوردیم ما ایشان مبلغ ۲۰ میلیون از سفته ها رو اجرا گذاشتن و من هم بابت خیانت در امانت شکایت کردم حال پرونده با صدور کیفرخواست به دادگاه ارجاع شده و دادسرا با توجه به عدم حضور متهم و شهادت شهود و اقرار خود متهم در کلانتری ایشان را محکوم کرده به خیانت در امانت با توجه به ماده ۶۷۴ قانون مجازات اسلامی حال خواستم بدونم محکومیت ایشان چقدر بوده و در صورت عدم رضایت شاکی قابل بخشش می باشد یا خیر؟

مشاوره حقوقی دادسرا
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیانت در امانت دارای حیثیت عمومی و غیر قابل گذشت می­باشند و گذشت شاکی و مدعی خصوصی فقط جنبه خصوصی بزه را رفع می­کند و باستناد ماده ۲۲ قانون مجازات اسلامی موجب تخفیف می­گردد. ومجازات تعزیری به قوت خود باقی است.

همچین این جرایم به موجب ماده ۳۰ قانون مجازات اسلامی مصوب ۱۳۷۵ همانند خیانت درامانت غیر قابل تعلیق می­باشد.
محکومین این جرایم علاوه بر مجازاتهای اصلی ماده ۶۷۴ به مجازاتهای تکمیلی ماده ۱۹ قانون مجازات اسلامی نیز محکوم می­گردند این ماده مقرر می­دارد:” دادگاه می­تواند کسی را به علت ارتکاب جرم عمدی به تعزیرات یا مجازاتهای بازدارنده محکوم کرده است به عنوان تتمیم حکم تعزیری یا باردارنده مدتی از حقوق اجتماعی محروم و نیز از اقامت در نقطه یا نقاط معین ممنوع و یا به اقامت در محل معین مجبور نماید.”این مجازاتها باید در حکم دادگاه ذکر شود