میخوام استخدام دولت بشم برای من سو پیشینه محسوب میشه این موضوع؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۸۲ #59191316

سلام.وقت بخیر،ببخشید من سال ۹۵ بخاطر بد حجابی به دادگاه رفتم و قاضی برام ۹۰۰ تومن جریمه نقدی حکم کرد،من جریمه رو پرداخت نکردم و اون ها هم پیگیر نشدن،

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

این موضوع سو سابقه محسوب نمی شود

سلام خیر سوپیشینه محسوب نمی شود نگران نباشید موفق باشید

سلام
محکومیت مورد سوال جزو محکومیت های موثر که برای شما منع استخدامی داشته باشد نیست و نگران نباشید

به نام خدا،چنین جرمی سوء پیشینه و محرومیت از حقوق اجتماعی حتی در زمان اجرای مجازات در پی ندارد.موفق باشید.

سلام.
شما فاقد سابقه هستید..‌

خیر سوپیشینه موثرمحسوب نمی شود و در استخدام شما مشکلی بوجود نمی آید‌

با سلام و ادب
هیچ منع قانونی برای شما در خصوص استخدام متصور نیست.