بعد از فوت ایشان؛ آیا ورثه باقی مانده میتوانند در رابطه با مغازه ادعایی داشته باشند یا خیر؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۷۸ #59182157

با عرض سلام خدمت شما.
پدر بنده چندین سال قبل از فوتشان سرقفلی مغازه خود را که من سال ها در آن مشغول کار بودم به بنده منتقل و به نام بنده کردند ( بنده مبایعه نامه صلح نامه و شاهدان هم زیر ان را امضا کردند، دارم ) ( اما فقط سر قفلی و نه ملکیت انجا را ) بعد از مرگ ایشان بنده شغل خود را تغییر داده و در شغل جدیدی مشغول فعالیت هستم. بعد از فوت ایشان ایا ورثه باقی مانده میتوانند راجب این مغازه ادعایی داشته باشند یا خیر؟ با توجه به اینکه من خود نیز یکی از وراث میباشم.
ممنون میشم اگر پاسخ بنده را حتی شده مختصر بدهید

مشاوره حقوقی سرقفلی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در خصوص مغازه هم وراث سهیم هستند ولی سرقفلی مغازه فقط متعلق به شما خواهد بود