آیا امکانش هست که باطلش کنیم یا هیچ راهی نداره؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۵۶۸ #59045414

سلام وقتتون بخیر
من و خواهرام چند سال پیش وکالت بلاعزل به پدرمون دادیم و الان میخوایم باطلش کنیم چون الان بخاطر مشکلات خانوادگی اپارتمان های ما را دارند میفروشند ایا امکانش هست که باطلش کنیم یا هیچ راهی نداره؟

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر امکان پذیر نمی باشد.

سلام
متاسفانه وکالت بلاعزل بدون موافقت وکیل امکان ابطال آن وجود ندارد

اصولا امکانش نیست .‌ مگر انکه وکیل عملی را که از حدود وکالت اوخارج است انجام دهد یا مصلحت موکل را مراعات نکرده باشد .

با سلام و احترام
محرز است که در صورت اعطای وکالت بلاعزل امکان ابطال عقد متصور نیست و صرفا در صورت ایجاد حالات جنون،سفه و یا فوت منتفی می شود.
موید باشید

"با سلام"
وکالت بلاعزل با عنایت به عنوانش قابل عزل نیست

با سلام خدمت شما ... علاوه بر نکاتی که خانم اخوان در پاسخ خودشان به آن اشاره کردند انجام مورد وکالت نیز از موجبات ابطال انواع وکالت ها می باشد

سلام. وکالت بلاعزل سند رسمی هست که شما حق عزل وکیل را از خودتون سلب کردین پس ابطالش هم سخت هست اما اگر بتونین مواردی مثل عدم مصلحت در انتقال اموال شما و حیف و میل اموالتان را توسط پدرتان در دادگاه ثابت کنید، امکان ابطال وجود دارد.