اگر ماشین توقیف شده را معرفی نکنم تا زمان جلسه دادگاه مشکلی پیش میاد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۵۹ #58990208

سلام. من توقیف خودرو همسرم رو گرفتم ماشین رو اگر تا زمان حکم دادگاه و زمان مراجعه به قاضی، خودم پیدا نکنم ‌ قاضی ماشین رو از ایشون میگیره و به مزائده میذاره؟؟

مشاوره حقوقی مهریه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
مزایده پس از توقیف صورت میپذیرد

با سلام
برای دستور مزایده خودرو از دادگاه ، بایستی خودرو توقیف و موجود باشد

مزایده بدون توقیف فیزیکی میسر نیست

سلام
تا اتومبیل توقیف فیزیکی نشود امکان مزایده آن نیست زیرا برای مزایده باید اتومبیل توسط کارشناس ارزیابی و مشخصات آن اعلام شود و برای توقیف فقط خودتان باید همکاری کنید تا مامورین آن را پیدا نموده و توقیف نمایند و خود دادگاه راسا در این مورد اقدام نمی نمایند و فقط دستور توقیف صادر می کنند

سلام.شما ظاهرا توقف سندی خودرو را اخذ نموده اید و با این اوصاف مزایده صورت نمیگیرد.