اگر از اداره شکایت کنم تکلیف من چه می‌شود، میتوانم به یک ماه ثبت حضور خود استناد کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۶۰ #58980682

ده سال است به عنوان خدماتی در اداره دولتی کار می‌کنم، در واقع نیروی شرکتی هستم. به ما به صورت شفاهی اعلام شده است که دیگر بیمه برای من رد نمیکنند و حقوق هم نمی‌دهند.
یک ماه است در سرکار حاضر می‌شود و کارت زن حضور و غیاب حضور بنده را ثبت می‌کند.
و اینکه چرا به صورت کتبی عدم نیاز به من اعلام نشده است.

مشاوره حقوقی قانون بیمه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

طبق ماده ۲۱ قانون کار قرارداد کار به یکی از طرف زیر خاتمه می یابد :
فوت کارگر .
بازنشستگی کارگر .
از کارافتادگی کلی کارگر .
انقضای مدت در قراردادهای کار با مدت موقت و عدم تجدید صریح یا ضمنی آن .
پایان کار در قراردادهایی که مربوط به کار معین است .
استعفای کارگر

ضمن اینکه برای اخراج هم میبایست قطعا بصورت کتبی و دکر دلایل و موافقت این امر انجام شود بنابراین شما میتوانید ضمن ارائه دادخواست خود به اداره کار و امور اجتماعی محل ( حوزه مربوط به محل کار شما ) پیگیر وضعیت خود باشید و حتی در صورت عدم نیاز به حضور شما و خاتمه کار میبایست سنوات گذشته و حقوق این ماه به طور کامل پرداخت شود .
موفق باشید