تمبر باطل کردن در زمان اجرای حکم تخلیه شامل زمان مجدد میشود یا سریعا به اجرا درمی آید؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۶۷ #58950795

تمبر باطل کردن در زمان اجرای حکم تخلیه منزل مسکونی شامل زمان مجدد میشود یا سریعا به اجرا درمی آید؟

مشاوره حقوقی دستور تخلیه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام در مرحله اجرا تمبر مجددی لازم نیست باطل شود و اگر دستور تخلیه صادر شده قابلیت اجرا دارد.موفق باشید

اگر منظورت هزینه اجراست صراحتا بطور خلاصه بگو چون اجر هزینه ندارد

سلام.
در مرحله ی اجرا تمبر اجراییه هزینه ی چندانی نداشته (حدودا ۱۰هزار تومان)و پس از آن تخلیه قابل اجرا می باشد.و تمبر مجددی نیاز نیست

درود بر شما، دوست عزیز سوال شما بسیار مبهم است، لطفا مساله را واضح تر بیان کنید، اجرا که نیازی به ابطال تمبر ندارد...

در مرحله اجرا نیاز به ابطال تمبر نیست . اگر منظورتان ابطال تمبر از سوی دکیل برای اعلام وکالت در مرحله اجراست ، ابطال تمبر در همان زمان اعلام وکالت میسر است .

درود
اجرا تمبر ندارد منظور نیم عشر است؟؟؟

سوال شما مفهوم نیست نیاز به توضیح است