صدای ضبط شده مدرک محسوب میشود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱,۵۹۸ #58902734

با سلام خسته نباشید
من با چند نفر شراکت کردم بعد بخاطر رفاقت بینمون شراکت نامه یا چیزی نداریم فقط چک هایی که بابت خرید جنس دادم و یه چک ۳ میلیارد تومانی بابت ضمانت دادم که الان رو پروندمه از یکی از شرکا پیامک دارم (اسکرین شات) و از دو نفر دیگه صدای ضبط شده که همه چیز رو گفتن آیا به عنوان مدرک میتونم از پیام صدای ضبط شده استفاده کنم تاثیر گذار هست تو رای دادگاه ؟

مشاوره حقوقی قرارداد
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
پیام و صدای ضبط شده اصولا در کنار سایر ادله می تواند به عنوان اماره مورد استناد قرار بگیرد و اصولا مراجع موارد مذکور را به عنوان دلیل قاطع مدنظر قرار نمی دهند

سلام
علی الاصول صدای ضبط شده اماره ای محسوب نخواهد شد

سلام
صدا دلیل محسوب نمی شود و نمی توان مورد استناد قرار گیرد.

با اینکه شراکت نامه ندارید به سادکی میتوانید شراکت خود را به قاضی اثبات بفرمایید اگر انها انکار نمودند قاضی میتواند از ضبط صدا یا اسکرین شات به عنوان اماره ای بر صدق ادعای شما استناد کند. البته این امر در اختیار قاضی است که قبول کند یا خیر