چگونه پیگیری پرونده هک حسابم رو برای بازگشت پول بحسابم تسریع ببخشم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۹۹ #58899920

با سلام و خسته نباشین
بنده یکسال پیش مبلغ ۸/۱۰۰/۰۰۰ تومن از وامی که بحسابم برای پرداخت بدهی و افزایش رهن منزل واریز شده بود و اقساط اون که ماهانه باید بپردازم ماهی ۱/۱۰۰/۰۰۰ تومن هستش از طریق هک حساب برداشت شد و پس از پیگیری زیاد در پلیس فتا موفق شدم پول رو درحسابی مسدود کنم...الان ششماهه که بعداز اخرین پیگیریها پرونده من به دادسرای ---انتقال داده شده و اونها هم هیچگونه پاسخگو به بنده نیستن و فقط میگن برو برات پیامک میاد...خواستم بپرسم با وجود این بیماری کرونا...بیکاری....خرج و مخارج سنگین زندگی... اقساط معوقه زیاد...قرض کردن از بستگان و فامیل و بدهکار شدن به اونها...آیا درسته که اینقدر پرونده من طول بکشه تا به نتیجه برسه؟ آیا بانک صبر میکنه تا من اقساطمو هروقت داشتم پرداخت کنم؟ آیا صاحبخونه صبر میکنه تا اجاره رو هروقت داشتم پرداخت کنم؟ آیا مدارس بدون شهریه بچه من رو ثبت نام میکنن؟
این چه سیستمیه که الان یکساله نتونسته پول وام بنده که توحساب طرف مسدود شده رو به من برگردونده و من مجبورم بخاطرش ماهی ۱/۱۰۰/۰۰۰ هم تاوان بدم؟ چرا هیچکس رسیدگی نمیکنه تا سریعتر به نتیجه برسم؟
بخدا هیچ توانایی مالی ندارم که بخام وکیل بگیرم.
چرا این دادسراها حداقل برای تماس تلفنی امکانی نمیزارن؟
من چجوری ۳۰۰ کیلومتر برم حضوری تا دادسرای محل پرونده ام که فقط یه سوال بپرسم و برگردم که بدونم پرونده ام به کجا رسیده اصلا"
من چقدر باید صبر کنم و خویشتن داری کنم؟
مشکلات من رو کی درک میکنه؟
توروخدا هر کی دلش سوخت برام یه پیشنهادی بده که بتونم پرونده م رو تا به نتیجه رسیدن مراحلشو تسریع ببخشم...و از بیشتر زیر بار بدهکاری رفتن نجات پیدا کنم.
بخدا دیگه خسته شده.نمیدونم چیکار کنم؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به صورت حضوری مراجعه کنید

دوست عزیز :
متاسفانه سیستم فشل اداری و روابط مبتنی بر بروکراسی شدید اداری در کنار حجم سنگین و رو به افزایش پرونده های مطروحه در محاکم و دادسراها باعث مشکلات عدیده ای گردیده که افراد زیادی را مانند شما دچار مشکل نموده است .
فارغ از تمام این مسائل توصیه میشود با پیگیری حضوری و مداوم موضوع ترتیبی فراهم آورید که شعبه دادسرا مجبور به تسریع روند پرونده برای نجات از مراجعات مداوم شما گردد . تجربه ثابت کرده که این روش قطعا به نتیجه خواهد رسید .