قانونا میتونم بدون اینکه خانواده ام آگاه شوند، صیغه بشم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳,۹۵۰ #58755299

سلام خسته نباشید دختر مجرد ۳۷ ساله ام با مرد متاهلی آشنا شدم میخوام بدونم میتونم بدون اینکه خانواده ام بدونن صیغه بشم؟ آخه مرجع تقلیدم که گفته بود دختر ۳۰ سال به بالا عاقل و بالغ و رسیده باشه نیازی به اذن پدر نداره خواستم شمام بگین بهم. فقط خودمون دو تا متن صیغه رو میتونیم بخونیم؟

مشاوره حقوقی ازدواج موقت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر دوشیزه باشید طبق قانون تا اخر نیاز به اذن پدر دارید

سلام
در صورتی که باکره نباشید امکان چنین اقدامی را دارید
جاری کردن صیغه توسط خودتان نیز ممکن است

در صورت با کره بودن نیازمند اذن پدر هستید در غیر اینصورت نیازی به اذن ندارید.
خواندن صیغه توسط خودتان نیز امکانپذیر است

اگر شما باکره باشید حتما اجازه و اذن ولی لازم است و در اینجا سن ملاک نمی باشد

سلام
اگر دوشیزه هستید تا هر سنی برای عقد ازدواج چه دائم چه موقت نیاز به اذن پدر می باشد.
امین احمدی وکیل پایه یک دادگستری اهواز