آیا همسرم به اجبار می تواند فرزند ۱۵ ساله ام را نزد خود ببرد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۱۴ #58647060

من مدتی است که از همسرم جدا زندگی می کنم و تازگی همسرم به زندان افتاد برای مهریه ومن پسرم را پیش خودم اوردم وپسرم ۱۵ سالش است والان پدرش بعد از گذشت دو روز با وثیقه ازاد شد وپسرم برای اینکه اورا اذیت نکنن اظهار نامه زد ام، هنوز پدرش می خواهد اورا به زور ببرد الان چه باید کرد؟

مشاوره حقوقی مهریه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

امکان انتخاب محل زندگی با فرزند است

سلام حضانت فرزند تا هفت سالگی با مادر و برای دختر تا ۹ سالگی و برای پسر تا۱۵ سالگی با پدر است و پس از آن با خود فرزند لست که تصمیم بگیرد با پدر یا مادر زندگی کند.

همسرنمیتواند

حق انتخاب با پسرتان است و هیچکدام نمی توانید ایشان را اجبار به زندگی کردن با خود نمایید

فرزندتان خود می تواند انتخاب کند نزد چه کسی زندگی کند.

با سلام و وقت بخیر
حضانت فرزند بسر از ۷ تا ۱۵ با پدرمی باشد و بعدازآن فرزند از حضانت پدر خارج می شود و تصمیم با خود است که با چه کسی و درکجا زندگی کند.

با توجه به اینکه فرزند شما ۱۵ سال دارند انتخاب محل زندگی و والدین با فرزند شما است نمیشود ایشان را اجبار به این کار کرد.