آیا پرداخت نفقه در صورتیکه زن ترک منزل کرده باشد الزامی است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۹۱ #58580081

سلام وقت بخیر
شرمنده من پدرم با خانمش در حال طلاق گرفتن هستن خانمش از اسفند پارسال از خونه پدرم رفتن خونه پدریشون و بعدا درخواست طلاق و نفقه کردن که پروسه شورا و دادگاهشون انجام شد و هفته پیش دادگاه شکایت طلاق زن بابام رو رد کرده ایشون نفقه و ناتوانی جنسی رو علل طلاق عنوان کردن که ثابت شد نفقه پرداخت شده ایشون مجددا شکایت کردن و دوباره مساله ناتوانی جنسی (بدلیل عمل پروستات) رو عنوان کردن و شفاها" خواستار پرداخت نفقه شدن پرونده پرداخت نفقه شهریور بسته شد و از مهر تا الان پرداخت نشده در حد سه ماه البته ایشون همچنان ترک منزل شوهر هستن میخواستم این سوال بپرسم که آیا نفقه به ایشون تعلق میگیره و راهکار چی هست این وسط البته نظر پدر من طلاق هست و حق طلاق هم با پدرم هست ولی چون خود زن اقدام کرده میخوایم خودش مراحل طلاق انجام بده برای تسریع روند طلاق چه اقدامی انجام بدیم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

مشاوره حقوقی نفقه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
تا زمانی که زوجه ناشزه نگردیده،نفقه بر عهده زوج است .

درود
تا زمانی که به موجب حکم دادگاه ناشزه نشدند نفقه باید پرداخت شود.

با سلام عدم تمکین بگیرید و بگذارید وی خواستار طلاق باشد که شما با وی سر مهریه به مشکل نخورید

با سلام
پدرتان می بایست علیه ایشان دادخواست تمکین دهد، اگر به موجب رای قطعی زن محکوم به تمکین شد، به ایشان نفقه تعلق نمی گیرد. جهت تسریع در امر طلاق می بایست طلاق توافقی گرفت.

درود بر شما، مادامی که پدر شما حکم عدم تمکین ایشان را از دادگاه نگرفته باشند و ایشان ناشزه محسوب نشوند، پرداخت نفقه بایستی ادامه یابد.

اگر بموجب رای قطعی زن محکوم به تمکین بشه برای ایشان نفقه تعلق نخواهد گرفت

سلام
پرداخت نفقه تا زمانی که زوجه به تمکین به موجب حکم قطعی دادگاه محکوم نشده است تکلیف زوج است.