پس ندادن طلا و حلقه امکانپذیر است؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۶۷ #58573963

سلام به مشاوران عزیز.بنده با اقایی صیغه کردم تا برای مرایم عقد اماده یشیم. ایشون سر یک ماه بی دلیل نامزدی رو بهم زدن و دیگه خبری ازشون نیست.در صورتی که ما حدود یکسال با هم در ارتباط بودیم و عاشقانه با هم نامزد کردیم ولی ایشون یک دفعه مراسم رو بهم زدن.سرویس طلا و حلقه که برایم خریدن دست بنده هست.با تمام فاکتورها.و ایشون هیچ شاهدی ندارن که بگن طلاهاشون دست من هست.میخواستم ببینم اگه نخوام پس بدم و شکایت کنن بدون مدرک و شاهد می تونن ثابت کنن و پس بگیرن؟البته اینو بگم که کل طلاها مبلغ ۲۵ م قیمت دارن و من هم بخاطر اجبازی و خسارتهایی که لهم وارد شده چون خرید عقد برای ایسون انجام دادیم و نوبت به خرید لیست عقد شد یکدفعه ایشون زدن زیر مراسم و و رفتن.البته تحت تاثیر حرفاهی خانوادشون قرار گرفتن.میخوام هیچ کدوم رو پس ندم فقط برلی اذیت کردنشون وگرنه مبلغ چندانی نیست و بنده هم به این پول احتیاجی ندارم.برای ضرر زیان پدرم پس ندم.و ایشون ادب بشن که حداقل برای طرف مقابل ارزش بشن و دلیل جدا شدنشون رو بگن.ممنون میشم راهنمایی کنید.تمام مدارک خرید طلا دست خودم هست و هیچ شاهادی برای تحویل طلا به من ندارن

مشاوره حقوقی قرارداد هبه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر طلاها گمشده یا سرقت شده یا تبدیل به نوع دیگر شده امکان پس گرفتن هبه وجود ندارد اما در کل مسئله استفاده از قانون یا نه مسئله اخلاقی و جدانی است

در صورت موجود بودن عین طلاجات قابل استرداد خواهد بود

و اشاره می گردد با توجه به انجام عقد موقت ، شما مستحق مهریه ی آن بوده و نیز هدایایی که در راستای عقد موقت داده شده است ، هبه ی معوض از نکاح بوده و قابل رجوع نیست؛ آرزوی موفقیت.

با سلام ، بانوی گرامی ضمن درک شما ، اما مناسب می باشد که اموال مذکور را پس داده و وسایل خود را نیز از طرف مقابل بگیرید؛ و این را عبرتی برای عدم اعتماد به عشق های غیر واقعی بدانید، آرزوی بهروزی.

اگر طلاها تبدیل شده یا فروخته شده باشد، قابل رجوع برای واهب(شخص اهدا کننده) ممکن نیست.

درصورت شکایت نامزدت شرعا عرفا اخلاقا باید به خودش پس بدهی و حرف لجبازی و.‌‌‌‌‌‌..... دلیل نمیشه مال کسی را ندی بهرحال به وجدان خودت ربط داره
ولی درصورت شکایت به احتمال زیاد به قرآن قسم داده میشی

با سلام
صیغه محرمیت شما بصورت کتبی ثبت شده است یا خیر؟
در خصوص هدایای دوران نامزدی باید بگویم که طبق ماده ۱۰۳۷ قانون مدنی در صورت بهم خوردن وصلت هدایایی که به طرف دیگر داده شده قابل مطالبه می باشد. پس ندادن آن قابل شکایت هست. اما اگر شما به دلیل ورود خسارت قصد حبس آن هدایا را دارید می توانید این موضوع را صراحتا به ایشان اعلام نمائید. اگر پاسخ شما به سوال بنده مثبت بود اطلاع دهید؟