آیا سوءسابقه ایشان استعلام میشه؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۱۷ #58565246

سلام،ببخشید پدر بنده درحدود ۱۱،یا ۱۲ سال پیش بدلیل دعوا با یه مامور سابقه سرقت زدن و زندان بود،وقبل از ان ۲تا سابقه جعل داشت و زندان رفت،درحال حاضر بنده میخوام استخدام بشم در یکی از ارگان های دولتی،خودمم سابقه ای ندارم،ولی داخل برگه پرسیدند که از خانواده درجه ۱سابقه زندان دارید، زدم خیر،
میخواستم ببینم ربطی به بنده داره؟
بعد واس من استعلام میکنن یا همه اعضا؟
ممنون

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود قاعدتا باید سابقه خود شخص ملاک باشد، لیکن در حرفه های خاص سابقه بستگان درجه یک نیز متاسفانه موثر میباشد

بادرود. شمانباید کلمه خیر را میزدید استعلام گرفته میشود وبعلت عدم صداقت استخدام شما کان لم یکن خواهد شد

با سلام با توجه به حساسیت شغلی در برخی از سازمان ها یا ادارت و یا نهادها احراز صداقت و یا برخی موارد مثل سابقه زندان اعضا خانواده ، برای گزینش اهمیت ویژه ای دارد و درصورت استعلام احتمال عدم پذیرش شما وجود دارد .

درود بر شما، بهتر بود واقعیت را عنوان میکردید، در صورت تشخیص، یقینا برای شما پوئن منفی بوده و حتی ممکن است موجب رد شدن شما شود.

درود
بله استعلام می کنند اگر عدم صداقت شما احراز شود رد می شوید.