فهمیدم یک برگ از چک برگشت خورده و یک نفر داره چک ها را خرج میکند و امضا هم امضای من نیست؛ از چه کسی شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۱۸۵ #58532857

بنده دسته چکم مفقود شد و همه کارها جهت مسدودی رو انجام دادم بعد از مدتی فهمیدم یک برگ از چک برگشت خورده و یک نفر داره چک ها را خرج میکند و امضا هم امضای من نیست حالا نمیدانم از چه کسی شکایت کنم؟ و چکار کنم جهت رفع سو اثر؟

مشاوره حقوقی چک
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بانک را از این امر مستحضر نمایید سپس با شناسایی شخص خاطی شکایت کیفری جعل و استفاده از سند مجعول را مطرح نمایید

باسلام بایستی به بانک مراجعه نمایید وعلیه شخصی که چک را واخواست نموده است به جرم جعل و استفاده از سند مجعول شکوائیه تنظیم وبه دفاتر خدمات قضایی مراجعه نمایید.

درود
می توانید حسابی که دسته چک دارید را مسدود کنید سپس شکایت کنید.

ابتدا به بانگ اطلاع دهید
سپس طرفی که از دسته چگ شما استفاده می کند شکایت کنید

باسلام
وفق تبصره ۲ از م ۱۴ ق صدور چک شکایت نموده و گواهی آنرا ظرف یک هفته به بانک ارائه دهید در غیر اینصورت بانک مسئولیتی ندارد.

به بانک مراجعه فرمائید تا صادر کننده چک مشخص گردد بعد تحت عنوان جعل و استفاده از سند مجعول شکایت نمایید.

سلام‌
اعلام مفقودی وسرقت چک راپس ازبانک دردادسرامطرح کنیدتاازتبعات بعدی جلوگیری شود