طلاهایی که فروختم را میخواد؛ چکار کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۸۲ #58528401

من و شوهرم ۱ سال و نیم با هم زندگی کردیم ولی بخاطر دلایل واهی زندگی مشترک را ترک کرد و مرا در منزل پدرم رها کرده حالا ۳ سال می‌شود. و موقه عروسی مادر شوهرم طلاجات هدیه داد یعنی رسم هست که مادر شوهر به عروسش هدیه بدهد و من بدلیل تنگدستی طلاجات را فروختم و خرج درمانم کردم و حال درخواست استرداد اموال کرده که طلاجات هدیه نبوده و من به امانت دادم و الان طلاهای که فروختم را میخواد و فاکتور به دادگاه اراعه داده. حالا چکار کنم؟

مشاوره حقوقی قرارداد هبه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
اگر مشخص شود که طلاها هدیه بوده اند.چون شما آنها را فروخته اید .دیگر همسر شما و مادر ایشان نمیتوانند دادخواست رجوع از هبه مطرح کنند
در ضمن ایشان باید اثبات کند که طلاها نزد شماست.

سلام . کسی که شکایت میکند باید با دلیل قانونی اثبات کند . طلاها بعد از ازدواج متعلق به زن می باشد و قابل استرداد نیست
درخصوص بحث امانت بودن طلاها ، جرم ارکان خاصی دارد و باید با دلیل اقدام نماید و آن موقع شما دفاع کنین

باسلام
اولا طلاها هدیه بوده و در صورت ادعای غیر از این، او باید ثابت کند نه شما (مثلا امانت نامه ارائه دهد که ندارد)
ضمنا ترک زندگی بیش از ۶ماه توسط زوج ، برای زوجه حق طلاق ایجاد می کند
همچنین می توانید مهریه را به اجرا بگذارید