گفته باید بری شورای حل اختلاف؛ برم به پولم میرسم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۶۷ #58501301

چک برگشتی دارم کارای برگشت چک تو بانک رو انجام دادم کد رهگیری گرفتم گفته باید بری شورای حل اختلاف برم به پولم میرسم؟؟؟ در ضمن مبلغ چک ۱۷ میلیونه آدرس خونش رو پیدا کردم ولی مستاجر میشینه

مشاوره حقوقی چک
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
بر علیه صادر کننده چک اقامه دعوی نمایید و مطالبه اصل وجه چک با تاخیر تادیه و خسارات دادرسی را تقاضانمایید در صورت داشتن اموال دستور توقیف آنها را از دادگاه بخواهید

سلام
شما برای مطالبه وجه چک به چهار طریق میتوانید اقدام کنید :
۱: مراجعه به دفتر خدمات الکترونیک قضایی و تقدیم دادخواست حقوقی مطالبه وجه چک و درخواست صدور قرار تامین خواسته و توقیف اموال
که این دادخواست را می‌تواند هم علیه صادرکننده و هم علیه ضامنین تقدیم نمایید و پرونده شما جهت رسیدگی با توجه به مبلغ چک به شورای حل اختلاف ارسال خواهد شد
۲ : مراجعه به دفتر خدمات الکترونیک قضایی و درخواست صدور اجراییه علیه صادر کننده چک به طور مستقیم و بدون نیاز به رسیدگی و صدور حکم که البته در این مورد باید چک باید کد رهگیری داشته باشد که توسط بانکی که گواهی عدم پرداخت صادر می کند در آن درج می شود
۳ : مراجعه به دایره اجرای اداره ثبت اسناد و املاک و درخواست صدور اجراییه علیه صادرکننده که پس از صدور اجراییه و ابلاغ آن به صادر کننده شما اموال ایشان را معرفی می کنید تا توقیف نمایند
۴ : مراجعه به دفتر خدمات الکترونیک قضایی و تقدیم شکایت کیفری علیه صادرکننده چک بلامحل که در این صورت به دادسرا ارسال و رسیدگی خواهد شد.

سلام
بله
یک دادخواست تنظیم کنید به شورا مراجعه کنید
تازه می توانید مطالبه خسارت تاخیر تادیه هم بکنید
بهتر ارزیابی حقوقی بدید
https://www.bonyadvokala.com/assessment