مدت مرور زمان تعقیب تهمت و افترا

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۴۹۹ #58475634

بعد از یکسال از تاریخ وقوع جرم توهین اگر شکایتی صورت نگیرد این جرم مشمول مرور زمان تعقیب میباشد. اگر شخصی در تاریخ ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۲ از طریق پیام کوتاه(اس ام اس)به شخصی تهمت و افترا بزند، بعد از چه مدت زمانی از تاریخ وقوع جرم مشمول مرور زمان تعقیب خواهد بود؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
مرور زمان تعقیب جرم مذکور یک سال از تاریخ اطلاع از وقوع جرم می باشد.

با سلام
با گذشت یکسال از تاریخ جرم،تحت مرور زمان وتعقیب خواهدبود.

باسلام. یکسال ارتاریخ وقوع یااطلاع ازوقوع جرم.

باسلام مرورزمان شکایت باتوجه به قابل گذشت بودن جرم یکسال ازوقوع یااطلاع ازوقوع جرم میباشد

سلام ۱سال از تاریخ اطلاع متضرر از وقوع جرم
مگر اینکه به علتی خارج از اختیار قادر به طرح شکایت نبوده باشد که باید ثابت شود

از زمان وقوع جرم مهلت یکساله آن شروع میشود.

باسلام
مرور زمان یک ساله دارد یعنی تا تاریخ ۱۴۰۳/۲/۲۲