چطور میتونم ثابت کنم که نفقه برای دکتر و لباس و خرج شخصی به من نمیده؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۲۴۹ #58444393

من ۴ ماه با شوهرم اشتی کردم دارم باهاش زندگی میکنم و ۴ ماه هست که یک چهارم حقوقشو به عنوان مهریه دارم میگیرم اما شوهرم رفتارش خوب نشده و پول برای لباس و خرج شخصی یک زن به من نمیده و خورد و خوراک خونه هم در حد معمول میگیره آیا من میتونم درخواست نفقه کنم ؟

مشاوره حقوقی نفقه
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام دادخواست نفقه تقدیم و تنظیم نمایید.ازطریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت نمایید.

سلام بله میتوانید دادخواست دهید و با ادله اثبات مثل شهادت شهود ثابت نماید

باسلام از انجایی که در منزل مشترک زندگی میکنید در ظاهر نفقه شما در حال پرداخت است دراین خصوص چون شما مدعی هستیدباید اثبات کنید امورات مربوطه پرداخت نمیگردد در صورت اثبات موضوع نفقه شما با توجه به شان خانوادگی شما(خانواده پدری شما) علی اصول با توافق یا نظر کارشناس میزان نفقه تعیین خواهد شد

زمانیکه زوجین زیر یک سقف زندگی می کنند اماره بر پرداخت نفقه وجود دارد و برای اثبات عدم پرداخت نفقه اظهارنامه ای ارسال نمایید و درصورت عدم پرداخت از طریق دفتر خدمات قضایی دادخواست نفقه بدهید .

برای مطالبه نفقه خود می توانید دادخواست نفقه بدهید.

سلام دادخواست مطا لبه نفقه دهید از طریق دفاتر الکترونیکی قضایی ثبت نمایید موفق باشید

میتوانید دادخواست مطالبه نفقه حال و البته گذشته را بدهید، هرچند تامین مواد غذایی در حد معمول به نظر خالی از اشکال است و رفتار ارتباطی به نفقه ندارد