دادگاه میتونه با وجود بردن ۳شاهد از من درخواست ۵۰ نفر شاهد بکند؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۳۸ #58437450

سلام من برادرم به قتل رسیده متهم هم گرفتیم دادیم پاسگاه خودش هم موقع که دستگیر میشه اعتراف میکنه که کار من بود و ... شاهد ها را بردیم دادگاه الان با وجود ۴سال دادگاه از ماه خواسته که ۵۰ نفر شاهد بیاوریم اینکه ۵۰نفر شاهد از ۱۰۰ کیلومتر ببریم و هزینه این ۵۰ نفر و اینکه دادگاه میتونه همچنین درخواستی بکنه یا نه

مشاوره حقوقی قتل
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام درصورتی که باشهادت شهود موجب اقناع قاضی نگردد ممکن است ۵۰ نفر از از اقوام مقتول قسم یاد کنند که قاتل شخص معینی بوده است درصورتی که حاضر ننمایید ممکن است قتل اثلات نگردد.

سلام بله نیاز است ۵۰نفر حضور یابند و درصورت کسری نفراتی که حضور دارند میتواند قسم یاد کنند تا به ۵۰ برسد

اگر شما دلایل محکمی همچون شاهد یا اقرار(باید حتما در نزد قاضی دادگاه باشد) ندارید لاجرم قسامه اجرا می شود و نیاز به ۵۰ سوگند از طرف شماست در صورت امتناع از اجرای قسامه، قاضی آن را به متهم رد کرده و وی با ۵۰ قسم که همه اش را خودش تنها اجرا کند تبرئه می شود.

بله براساس قانون اثبات قتل با۵۰نفر شاهدهستش ولی شما می توانیددرصورت کسری نفرات تکرارکنید

سلام و ادب این مورد قسامه است و در زمینه ی اثبات قتل بله قسامه یعنی بردن ۵۰ شاهد لازم است

بله
قاضی قتل برادرشما را لوس تشخیص داده

باسلام.به نوعی باید این افراد جهت قسامه حضور یابند و این امر در جهت این است که برای قاضی جرم انتسابی به متهم محرز نگردیده