اگر قبلا بصورت دستی به کس دیگری فروخته باشه، تکلیف ملکی که در رهن بوده چی میشه؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۳۷ #58431589

سلام خسته نباشید میخواستم بپرسم اگه کسی دو دانگ از ملکی که سند تک برگ. دارد رو در رهن بنده ببرد از کجا می‌توان فهمید که مثلا قبلا این خانه رو با قولنامه بدون کد رهگیری یا مثلا بصورت نوشته دستی به کس دیگری واگذار نکرده چون امکان استعلام در صورت انتقال به این صورت وجود نداره و اگر قبلا بصورت دستی به کس دیگری فروخته باشه یا در رهن برده باشه تکلیف ملکی که در رهن من برده چی میشه توی دادسرا یا دادگاه حق با چه کسی است ممنون میشم پاسخ و توضیح کاملی بدید منتظرم

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در صورتیکه درجایی ثبت نشده باسشد امکان استعلام و احراز ان وجود ندارد.

سلام
اگر معاملات جایی ثبت نشده باشد امکان کشف آن نیست ولی اگر بعدا معلوم شود ملکی که به رهن شما داده است قبلا فروخته شده و طرف مالک نبوده این امر جرم است و شخص علاوه بر تعقیب کیفری باید جبران خسارت کند.