چون قرار منع تعقیب برام صادر شده، الان برام پیامک نمیاد؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۵۲ #58288781

باسلام.
بنده سال ۹۸ در اهواز تصادف کردم بر اثر واژگونی اتومبیلم که در اثر ترکیدگی لاستیک و سرعت بالا بود بعد به نزدیک یک ماه بستری بودم در بیمارستان اهواز بعد از بیمارستان به دادگاه رفتم و نامه نیابت به تهران را گرفتم و مدارک را تحویل دادگاه تهران دادم ( که بعد از یک ماه از نامه نیابتم که گذشت قرار منع تعقیب از دادگاه اهواز برام فرستاده شد و من پرس و جو کردم گفتن که بخاطر این منع تعقیب دادن چون پرونده شاکی دیگه ای نداره ) و دادگاه هم نامه داد برای پزشکی قانونی و دنبال کاراشو گرفتم تا یازدهمه برج ۹ ینی دوماه پیش که پزشک قانونی پرونده را بست و به دادگاه تهران جواب الکترونیکی را فرستاد من هم تا چن روز پیش منتظر نامه دادگاه بودم که کلافه شدم ازبس منتطر موندم بعد رفتم دادگاع تهران گفتم که برام پیامک نمیاد گفت که ما جوابه پزشک قانونی رو فرستادیم دادگاه اهواز دردست بررسیه.حالا سوال من از شما اینه که با گذشت دو ماه باید هنوز صبر کنم یا نه؟
ممنونم اگ راهنماییم کنین

مشاوره حقوقی تصادفات
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید منتظر بمانید از طریق پیامک ابلاغ خواهد شد

با توجه به حجم پرونده ها این زمان طبیعیست، صبوری کنید، از طریق سامانه ثنا به شما اطلاع رسانی می شود

با درود نتیجه به شما ابلاغ خواهد شد از طریق پیامک و پس از آن در سامانه عدل ایران یا ثنا قابل رویت خواهد بود.

درود
بهتر است صبر کنید در صورت طولانی تر شدن می توانید حضورا پیگیری کنید.

سلام دوست عزیز متاسفانه روند رسیدگی به پرونده ها گاها زمان براست بعلت ازدیاد پرونده ها در شعب رسیدگی کننده ولی کلا برای اطلاع رسانی و روند کار شما می توانید از دفترخدمات قضایی هم جویا شوی و مطمن باشید بصورت پیامکی هم به شما اطلاع رسانی می گردد

بله منتظر باشید از طریق سامانه ثنا به شما ابلاغ خواهد شد

سلام
از طریق سامانه ثنا اطلاع رسانی خواهد شد