آیا من میتوانم شناسنامه ایران را دریافت کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۸۰ #58263642

من ۱۹ سال سن دارم و در ایران به دنیا امدم ولی پدر و مادرم جزو اتباع هستند من محصلم ولی نتوانستم کنکور شرکت کنم به دلیل نداشتن مدارک

مشاوره حقوقی اخذ شناسنامه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
امکان اخذ شناسنامه برای شما وجود دارد

سلام بله می توانید شناسسنامه ایرانی بگیرید

در صورت وجود شرایط میتوانید شناسنامه دریافت کنید

بله امکان اخذ شناسنامه با توجه به شرایط شما وجود دارد.

درود
بله میتوانید اما یک سری مشاغل حساس نمیتوانید داشته باشید و اگر اقا هستید بعد ۱۸ سالگی باید به خدمت بروید
موفق باشید

بله شما بارسیدن به سن ۱۸سال میتوانستی درخواست تابعیت ایران بدهی وبعداز آن حداقل یکسال باید در ایران مقیم. باشی تا موفق به اخذتابعییت ایران شوی واکنون نیز میتوانید درخواست تابعیت را بدهید ودولت ایران بعداز بررسی های سابق شما النهایه سند هویت و شناسنامه ی ایرانی صادر خواهدکرد

به نظرم با توجه به بند ۵ ماده ۹۷۶ قانون مدنی کسانی که درایران ازپدری که تبعه خارجه است بوجودآمده وبلافاصله پس ازرسیدن به سن هجده سال تمام لااقل یکسال دیگردرایران اقامت کرده باشند والاقبول شدن آنهابه تابعیت ایران برطبق مقرراتی خواهدبودکه مطابق قانون برای تحصیل تابعیت ایران مقرراست .و با توجه به ماده ۹۷۹ امکان پذیر است.