بعد از فوت پدر نفقه ۵۰ سال زندگی مشترک به مادرم تعلق میگیره؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۱۹۸ #58263108

با سلام
یا صرف اینکه با پدرم در یک خانه زندگی میکرده که آن خانه هم یک دانگ متعلق به خود مادرم بوده و فقط هزینه غذاش رو میداده چیزی بهش تعلق نمیگیره؟در طول ۵۰ سال هیچ وقت هزینه پوشاک دارو درمان و حتی هدیه به مادرم داده نشده چه مدارکی لازم است؟

مشاوره حقوقی نفقه
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ازآنجاکه پدرتان فوت نموده ود رزمان حیات مادرتان اقدامی نفقه نکرده نباید قبول شود

سلام
نفقه معوقه قابل مطالبه نیست.

با سلام
خیر ، این دادخواست و اقدام قانونی برای مطالبه نفقه از متوفی رد خواهد شد

باسلام
پنجاه سالگی زندگی مشترک داشتند ونمیشه اثبات کرد که بدون نقه زندگیشون تداوم داشته واین درخواست رد خواهد شد

با سلام
علاوه بر نفقه ای که زن می تواند در مدت عده وفات شوهرش دریافت کند ، بر اساس قانون می تواند برای نفقه گذشته خودش هم اقدام حقوقی انجام بدهد . چرا که نفقه زن به عنوان دینی بر ذمه یا عهده شوهرش است و به محض اینکه زن آن را مطالبه کند ، باید به او پرداخت شود .

با سلام به احتمال زیاد باتوجه به گذشت زمان دعوای شما رد خواهد شد

با فوت پدر درخواست نفقه به احتمال زیاد رد خواهد شد