دریافت اجاره عقب افتاده در صورتیکه مستاجر چک تخلیه داده باشد چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۰۷۵ #58251

سلام . بنده ملک تجاری رو به فردی اجاره دادم، الان ملک رو تخلیه کرده و چندماه کرایه و مالیات و شارژ مجتمع صنعتی رو نپرداخته و پول پیش ۱ ملیون گرفته بودم و کفایت جبران نمیکنه.

یک چک ۵ ملیون تومانی از ایشون دارم که به اسم خودم هست و مثلا در وجه : محمد فلانی بابت ضمانت تخلیه ملک.

سوالم این هست ایا چک رو میتونم مستقیم از بانک در صورت داشتن موجودی نقد کنم و مشکلی برام از نظر حقوقی پیش نمیاد. و یا به چه نحو رو چک شکایت کنم برای گرفتن بدهی مستجر.

تشکر

مشاوره حقوقی چک
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر مشکلی ایجاد نخواهد شد و میتوانید برای وصول چک تخلیه اقدام کنید و فلسفه چک تخلیه همین است که اگر مستاجر اجاره را بهای معوقه و ... داشت موجر بتواند برای وصول مبلغ معوقه اقدام کند.