با توجه به محکومیت بنده به نفقه و کسر حقوق از بنده بابت مهریه تکلیف نفقه چیست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۷۵ #58250321

با سلام
همسر بنده بیش از یک سال است که از طریق اداره ثبت ۱/۴ از حقوق بنده را بابت مهریه دریافت میکند . لطفا راهنمایی بفرمایید که ۱- آیا دادگاه موقع طلاق به موضوع مهریه ورود میکند. ۲- با توجه به محکومیت بنده به نفقه و کسر حقوق از بنده بابت مهریه تکلیف نفقه موقع تقاضای تقسیط از طرف من چیست . به عبارت دیگر به بدهی بنده اضاف میشود یا اینکه علاوه بر ۱/۴ باید جداگانه پول قسط نفقه هم بدهم. البته بنده به جز حقوقم هیچ درآمدی ندارم. ممنون

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادگاه در رسیدگی به پرونده طلاق در مورد کلیه حقوق مالی تعیین تکیف خواهد نمود

سلام
اصولا در مواردد مشابه طلب نفقه و مهریه در طول هم قرار میگیریند و ابتدا باید نفقه را تا استهلاک ان پرداخت و متعاقبا نسبت به پرداخت اقساط نفقه اقدام نمایید

سلام
دادگاه ضمن رسیدگی به طلاق در مورد حقوق مالی زوجه تمام و کمال رسیدگی می کند و در خصوص تمامی موارد اعم از مهریه و نفقه و سایر تعیین تکلیف می نماید آنچه پرداخت شده کسر و آنچه پرداخت نشده مورد حکم قرار خواهد گرفت.