تهدید و چاقو کشی از چه طریق قابل پیگیری است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۶۳ #58242517

فردی به محل کار بنده رجوع و شروع به تهدید و چاقو کشی کرده و بعد از چند دقیقه متوجه تماس با پلیس شد و فرار کرد.و بعد از آن با تماس های خود شروع به تهدید و تهمت کرده است.

مشاوره حقوقی تهدید
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با مراحعه به دفاتر خدمات قضایی اقدام به ارائه شکایت مبنی بر تهدید با چاقو و فحاشی و ایجاد مزاحمت اقدام نمایید!

با سلام
برای این امر میتوانید بر علیه فرد اقامه دعوی از طریق کلانتری یا دفاتر خدمات قضایی اقدام نمایید
البته داشتن سند و مدارک و شواهد بر ادعای شما الزامی است

با سلام با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی شکایتهای تحت عناوین ذذکر شده را به دادسرای محل وقوع جرم مطرح کنید برای اثبات جرم دو نفر شاهد مرد لازم است.

بلی شما میتوانید با عنواین گفته شده توسط خودتان علیه شخص قانونی اقدام نمایید

سلام
میتوانید شکایت تهدید و فحاشی قدرت نمایی با چاقو و ایجاد مزاحمت مطرح نمایید