پرونده رفته دیوان برای هم معوقه هم جاریه؛ آیا دیوان به من رای میده یا به همسرم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۹۲ #58233220

سلام
بنده سه سال پیش در خصوص نفقه جاریه و معوقه در دوران عقد هستم شاکی شدم قاصی ۸ماه معوقه و رای جاریه دادن ولی همسرم دادگاه نیامد و بعد از کلی حکم جلب روز دادگاه طلاق بعد از ۱۷ماه از شکایت نفقه وکیلشان ۵ میلیون تا آن تاریخ معوقه و جاریه من شد پرداخت کردند از ان تاریخ به بعد من دوسال است درگیر پرونده طلاق هستم یک بار دیگر برای نفقه شکایت نمودم گفتن رای اولی که جاریه هم داخلش هست باطل شده برو معوقه شکایت کن که شوهرم یک سال است معوقه ام نداد دوباره و فراریه دوباره برای نفقه های قدیمم که ۴ سال بود و جاریه شکایت نمودم که رای هنوز نگرفتم دو بار همسرم به دلیل اعتیاد و ترک انفاق محکوم شده حال پرونده رفته دیوان مدعی که نفقه منو داده و برای شکایت دومم معوقه چون بود شکایتم نداده و سومین شکایتم هم معوقه هم جاریه حال آیا دیوان به من رای میده یا به همسرم؟ در صمن ۷ سال توی عقدیم وایشان تمکین هم شاکی شد و جلساتشو نیومد رد دعوی شد

مشاوره حقوقی نفقه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در هر صورت اگر نفقه ای را نپرداخته و ۶ ماه از عدم پرداخت ان گذشته باشد امکان صدور حکم طلاق بسیاد بالا است.

درود
زوج باید ثابت کند نفقه را پرداخت کرده است.