اگه تو مدت مقرر بیست روز اعتراض نکنم و دیگه برای مراحل بعد حاضر نشم به منزله انصراف میباشد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۹۱ #58187915

سلام وخسته نباشید خدمت شما همه عزیزان من مدت یکساله درخواست تقسیم ترکه دادم و امروز قاضی پرونده به ناحق درخواست تحریر ترکه و مدارک ارایه داده برای یکسری اموال غیر منقول را در نظر نگرفته و یکی از اموال را که سند دارد توسط کارشناس به یک سوم قیمت واقعی حکم به فروش گذاشته و اعتراض کارشناسی رو که تحویل دادم در نظر نگرفته میخواستم بدونم آگه تو مدت مقرر بیست روز اعتراض نکنم ودیگه برای مراحل بعد حاضر نشم به منزله انصراف میباشد چون نمیخوام ادامه بدم خوانده ها به...... رشوه میدن و من عاجز شدم

مشاوره حقوقی ارث
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود خیر حاضر نشده رای صادره قطعیت می یابد اگر اعتراض نشود

درود در صورت عدم اعتراض رای قطعی خواهد شد

اگر درخواست خود را تا قبل از صدور رای مسترد نمایید پرونده مختومه شده و موضوع رسیدگی منتفی خواهد شد .

سلام
در صورت عدم اعتراض رای قطعی خواهد شد