اثبات مزاحمت تلگرامی با اسکرین شات چه مجازاتی دارد؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۶۳۵ #58181002

سلام توروخدا کمکم کنین یه سوال داشتم من حدودا ۶ماه پیش به یه خانومی پیام دادم تلگرام من نمیدونستم شوهرشه خودشو جای دختره زده تو تلگرام چت کردیم فقط احوال پرسی و من این دخترو از زمان دانشگاه می شناختم که دیدم مخاطب وارد تلگرام شد بهش پیام دادم الان اون مرده تهدیدم میکنه از پیام هام اسکرین شات گرفته می گه می کشونمت دادگاه پدرت و در میارم منم همون لحظه دلت اکانت کردم ولی شماره تلفنمو داره که من به هیچ وجه نه تماس داشتم باهاش و نه پیامک دادم بهش فقط پیامهای تلگرام داره اونم اسکرین شات منم دلت اکانت کردم تلگراممو اگه جواب بدید ممنون می شم

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اسکرین شات اماره هست و تنها با این مورد جرم اثبات نمی شود مگر اینکه مدارک دیگری در دست باشد .

اگه پیام ها در همین حد بوده جای نگرانی نیست زیرا جرمی صورت نگرفته و مورد دیگه اینکه صرفا عکس موضوع قابل اثباتی نیست

با درود مطابق با آنچه در سوال آمده است جای نگرانی نیست

نگران نباشید صرف داستن اسکرین سات جرمی متوجه شما نخواهد بود

خیر اسکرین شات اماره هست و تنها با این مورد جرم اثبات نمیشه

کاری نمیتونه بکنه اگر صرفا استنادش به اسکرین شات پیامای تلگرام یا واتس آپ باشه. (درحالی که خود خانمش هم متقابلا مجرم خواهد بود اگر مدارکی داشته باشد).

با سلام
با داشتن اسکرین شات و در حد رابطه ای که عنوان نمودید خیر امکان اثبات وجود ندارد !