امکان به زندان انداختن زوج وجود دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۲۴ #58102463

با سلام
گفته بودید با مهریه به همسرم برای طلاق فشار بیارم اما وقتی چیزی به نامش نیست و قوانین مهریه به شدت برای مردا اسون شده چطور میشه او رو تحت فشار قرار داد یا به زندان انداخت؟ایا هنوز برای مهریه زندان میندازن؟برای مهریه پیش قسط رو حتما میگیرن؟در چه صورتی زندان میندازن همسرم برای جلسه ی اول رسیدگی به دادگاه نیومد و بعد چند روز رای برای مهریه صادر شد بیست رو هم مهلت تجدید نظر داره ایا مهلت واخواهی هم دارد؟تا زمان تجدید نظر هم نمیشه حکم رو اجرا کرد و رسیدگی خیلی طولانی میشه؟لطفا راهنمایی کنید چطور برای طلاق به او فشار بیاورم پیامکهای غیراخلاقی با خانمی داشته و من از اون پیامکها اسکرین گرفتم و حتی در پیامکها خودشو اون خانم همدیگر را تهدید میکردند ظاهرا شوهرم از اون خانم اخاذی کرده ایا میتونم در دادگاه کیفری از شوهرم بابت این پیامکها شکایت کنم؟حتی شده به صورت صوری شکایت کنم مقداری بترسه بلکه طلاق بده چون ایشان ادم کلاهبرداریه و سر دختران زیادی به علاوه من که زنشم کلاه گذاشته و ادمی هست که هرکاری از دستش بر می اید و مرتب مرا تهدید میکند و ادامه ی زندگی دیگر با او غیر ممکن هست جهازمو گرو برداشته شک ندارم ان ها را فروخته و قاضی برای تامین خواسته از من پونزده میلیون خواست و من چنین مبلغی نداشتم بدون تامین خواسته اگه جهازمو بفروشه امکان ارجاع انها هست؟

مشاوره حقوقی خانواده
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
امکان طرح شکایت کیفری دارید و برای این امر می توانید به استناد پرینت پیامک ها اقدام نمایید و همچنی در صور امکان ارتباط با خانم های دیگر می توانید به اظهارات انها استناد کنید
در حالت کلی با اثبات جرم و محکومی ایشان امکان جدایی خواهید داشت
نکته دیگر ان است که می توانید اقدام به طرح دادخواست طلاق خلع نمایید

بهتر است برای ترک انفاق شکایت نمایید و برای جهیزیه هم دادخواست استرداد بدهید و برای مهریه هم اگر قسطی هم بشود بایستی پیش پرداخت را بپردازد در غیر اینصورت زندانی میشود .