آیا میتونه مهریه رو قسط بندی کنه و یا سه دونگ دیگه خونه رو بده به زن مابقی رو قسط بندی کند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۶۶ #58028438

سلام وقت بخیر.
مردی که بخواد زنشو طلاق بده و قبلا سه دانگ خونه به نام زنش زده باشه و ششصد سکه مهریه زنش باشه و وضع مالی مرد خوب باشه ایا میتونه مهریه رو قسط بندی کنه و یا سه دونگ دیگه خونه رو بده به زن مابقی رو قسط بندی کنه

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام با وجود مال و دارایی از شما یکجا اخذ میکردد مگر در مورد مستثنیات دین
در صورت عدم تکافوی اموال به صورت اقساط پرداخت خواهید کرد

سلام
مطابق قانون از زمان انجام عقد، زوجه، مالک کل مهریه بوده و هر وقت مطالبه کند، مرد شرعا و قانونا موظف به پرداخت آن است
مجلس، مصوبه‌ای را تصویب کرد و طبق این قانون، مهریه زنان هرچقدر باشد مرد مکلف به پرداخت ۱۱۰ عدد سکه است و مازاد آن در صورتی قابل وصول است که مالی از او معرفی شود
در قوانین مرتبط با مهریه و نحوه قسط بندی مهریه، میزانی برای قسط و اقساط مهریه مشخص نشده است حتی ملاکی هم برای آن ارائه نشده است و تماما اختیار تعیین آن به قاضی رسیدگی کننده محول شده است.