امکان شکایت با وجود یک مشکل در وب سایت

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۵۹ #58010720

سلام
من برنامه نویس وب هستم یک برنامه طراحی کردم. (به صورت انفرادی) و میخوام برای فروش به صورت عمومی قرار بدهم. از جایی که هیچ وقت امنیت ۱۰۰% نیست و ممکنه در برنامه ای من نوشتم باگ وجود داشته باشد.
میخواستم ببینم برای مثال شخصی برنامه را از من میخرد روی سایت اجرا میکند بعد از ۶ ماه یک سال وب سایت او دچار مشکل می شود.
(من باگ رو رفع کنم ولی چون بخاطر اینکه برنامه من این باگ رو داشته هک شده وب سایتش)
می تواند از بنده شکایت کند؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام میتونید تو قرارداد ذکر کنید که تا فلان تاریخ ضمانت میکنید و یا هر گونه دچار عیبی شود رفع عیب خواهد شد

درود اگر در قرادادرفع مسئولیت کنید پیگیری قانونی ندارید

با سلام
در این موارد بسته به توافقی دارد که در متن قرارداد قید شده باشد و میتوانید با توافق و تراضی طرفین ، هر انچه را که مد نظرتان باشد و طرف قرارداد هم موافق ان باشد در قراردادتان ذکر نمایید

سلام وجود نقص مشهود در اپلیکیشن میتواند برای شما پیگرد قانونی داشته باشد بهتر است اپلیکیشن طراحی شده در یک وب سایت پر بار تست شود یا به همراه پشتیبانی و دوره آزمایشی به جهت رفع باگ به فروش برسد

باسلا
بستگی به قرارداد تنظیمی فی مابین دارد. در قرارداد از خود رفع مسئولیت نمایید.
بهتر است برای تنظیم قرارداد از وکیل راهنمایی بگیرید.

باسلام میتوانیددرقراردادفروش اپ خود ازخودرفع مسئولیت کنیدوحتماقراردادخودرابامشورت وکیل دادگستری تنظیم کنید،

باسلام
در قرارداد خود سلب مسئولیت نمایید و یا پشتیبانی از سایت را محدود به مدت زمان نمایید.