اگر خانه به فروش برود و پولش نقد شود؛ آیا او می تواند سهم من را هم بابت مهریه بردارد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۸۲ #57986913

سلام . خانه ای که در آن با پسر ۹ ساله ساکنم . تنها خانه ایست که دارم . در زمان خرید سه دانگش را به نام خانم سند زدم . پولی هم دریافت نکرده ام از او . دادخواست فروش مال مشاع داده و دادگاه حکم به فروش با شرایط رهنی داده است ایشان دو سال است که مترکه کرده . دو بار دادخواست طلاق داده و رد شده . حکم الزام به تمکین هم برایشان صادر شده .

مشاوره حقوقی مهریه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت فروش خانه مبلغ حاصل از فروش قابل توقیف خواهد بود

با توجه به این که پول نقد مستثنیات دین نمی باشد قابل مطالبه است لذا جهت پس از فروش ملک جهت تهیه مسکن از ان استفاده نمایید.

با درود اصولا خیر مگر مبلغ گزافی باشد که با قسمتی از آن بتوانید منزل متناسبی تهیه کنید.

پول که ما به ازای مستثنیات دین دریافت میکنید را میتوانید به مصرفی دیگری اختصاص دهید البته مصارف مهم و حیاتی

مبلغ حاصل از فروش ملک قابل توقیف و وصول بابت مهریه است .

درود
پول حاصل از فروش مستثنیات دین نیست لیکن می توانید اعلام کنید برای رهن خانه برای زندگی با فرزندتان نیاز دارید.