ورود به منزل و شلیک کردن منتهی به قتل چه مجازاتی دارد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۴۱۲ #57982811

با سلام خسته نباشید ۲۴ نفر با اسلحه از روی دیوار خانه عموم پریدن داخل و عمو و پسر عموم را به قتل رساندند یکی از بچه های عموم که ۲۷ سال داشت وقتی که دید پدر و برادرش تیر خوردند یه اسلحه شکاری جواز دار داشتند که داخل کمد بود و جواز اسلحه به اسم پدرش بود در کمد رو شکست و باترس و گریه لوله اسلحه را از پنجره اتاق بیرون کرد و چند فشنگ شلیک کرد دو نفر از انها را در حیاط خانه به قتل رساند تا بقیه مجبور شدند فرار کنند وقتی کلانتری رسید این پسر عموم ‌که شلیک کرد و بقیه پسر عموهام که تو دعوا نبودن را گرفت و الان زندان هستن خواستم بپرسم تکلیف پسر عموم چیه قانون بهش حق میده یا اعدام میشه یا زندانی اگه زندانی داره چند سال ممکنه زندان بشه

مشاوره حقوقی قتل
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر شرایط دفاع مشروع را داشته باشند.. معاف میشوند

دوست عزیز این پرونده پیچیدگی خاص خود را دارد چرا که باید اثبات کند برای دفاع مشروع بوده البته این را هم بگم چون در منزل به او هجوم آوردند و سبب کشتن چند نفر هم شدند پس خیال او آسوده تر است تا طرف مقابل که به او حمله کردند لیکن درکل حتما باید این موارد را اثبات کند

سلام
باید بتوانند با استناد به ادله و شهادت شهود دفاع مشروع را اثبات کنند،هر چند توصیه میشود وکیل بگیرید.

باسلام شما بایستی به دفاع مشروع استناد نمایید بهتر است از وکلای متبحر در امور کیفری کمک بگیرید باتوجه به توضیحات شما راه قانونی برای حداقل مجازات وجود خواهد داشت.

با سلام
اگر مواردی که شما فرموده اید دقیقا به همین نحو بوده باشد پسر عموی شما دفاع مشروع نموده و از خود و سایر اعضای خانواده دفاع نموده است که در اینصورت مجازاتی برای وی نخواهد بود .
البته بهتر است برای این امر اخذ وکیل خبره در این زمینه نمایید

درود
اگر بتوانید دفاع مشروع را ثابت نماید قصاص، حبس و دیه ساقط است در غیر اینصورت با استنباط قصد قتل عمد محسوب می شود.

درود بر شما، در صورت اثبات دفاع مشروع که نیازمند بررسی دقیق است، مجازاتی ندارد و نیز نیازی به پرداخت دیه نخواهد بود، لکن این امر قطعا می‌بایست توسط وکیل یا مشاور به صورت دقیق بررسی شود.